Voor vragen betreffende een offerte (uitbreiding) of extra werkzaamheden ben ik bereikbaar op danny@adrichem.nl of 0184-416688. Tevens stuur ik de Dienstverlening aan. 

Danny van Adrichem, Main Shareholder

Ik ben eindverantwoordelijk voor het beleid binnen ‘Van Adrichem Groep’. Ik ben verantwoordelijk voor onder andere de interne processen, inkoop en aansturing kantoor.                            Je kunt mij bereiken via 0184-416688 of shirley@adrichem.nl
Shirley van Adrichem, Chief Executive Officer

Ik ben eindverantwoordelijk voor de financiën. Tevens stuur ik de crediteuren- en debiteurenadministratie en van Adrichem Catering aan. Ik ben dagelijks bereikbaar op amber@adrichem.nl of 06-46707688.
Amber Reichardt, Chief Financial Officer

Ik ben verantwoordelijk voor HRM, verzuim en ik ben ook vertrouwenspersoon. Ik ben aanwezig van maandag t/m vrijdag. Neem gerust contact met mij op via suzan@adrichem.nl of 0184-416688.
Suzan Schnetz, HRM

Ik ben planner binnen van Adrichem en hou dagelijks contact met onze medewerkers. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. U kunt mij bereiken via planning@adrichem.nl of 06-33594143.

Melanie de Jong, Medewerkster planning

Ik ben planner binnen van Adrichem en hou dagelijks contact met onze medewerkers. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. U kunt mij bereiken via planning@adrichem.nl of 06-53241520.

Nadja Vonk, Medewerkster planning

Ik ben planner binnen van Adrichem en hou dagelijks contact met onze medewerkers. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. U kunt mij bereiken via planning@adrichem.nl

Kyara Todd, Medewerkster planning

 

Ik ben verantwoordelijk voor de crediteuren en debiteuren administratie binnen van Adrichem. Ik ben dagelijks bereikbaar. U kunt mij bereiken via facturatie@adrichem.nl  of op 0184-416688.

Robert Luitwieler, Administratief medewerker

Ik ondersteun Robert in de crediteuren-administratie binnen van Adrichem. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag, en te bereiken via adminstratie@adrichem.nl of op 0184-416688.

Silvia Alphenaar, Administratief medewerkster.

Ik ben front en backoffice medewerkster en ik ben verantwoordelijk voor de facilitaire zaken. Ik ben afwezig op dinsdag. Ik ben bereikbaar via nadia@adrichem.nl of 0184-416688

Nadia Esseboom, Front/backoffice medewerkster.

Ik ben Ambulant Objectleider binnen van Adrichem en vervang onze medewerkers van de schoonmaak bij calimiteiten. Ik ben bereikbaar via nadine@adrichem.nl of 06-16417451Nadine Dietrich, Regiomedewerkster