Mission Statement

De Van Adrichem Groep: betrouwbare partner, trots op haar medewerkers, betrokken, effectief en transparant werkend aan een langdurige relatie.

  • De wensen van onze opdrachtgevers staan centraal.
  • Werken conform de gouden regel: “afspraak is afspraak”, en dit transparant uitdragen.
  • Trots op onze medewerkers en appellerend aan de bedrijfstrots van onze medewerkers
  • Streven naar continuïteit en de dienstverlening en inzetten op een langdurige samenwerking.
  • Innovatief vooruitdenkend als een zakelijke partner
  • Werken conform onze MVO-visie

De wijze waarop we dit bereiken is uniek in onze branche!

Klantgerichte werkmethodes

Alle schoonmaakprogramma’s worden klantgericht samengesteld op basis van de wensen van de klant in combinatie met de vakkennis van “Van Adrichem”.

Ieder werkprogramma alsmede de daaraan gekoppelde uurinzet en de gehanteerde uur prijzen worden transparant vermeld in onze offertes. Waarborging van de uur inzet en het werkprogramma vinden plaatst door track & trace, begeleiding door onze rayonleiders, externe kwaliteitscontroles en de garantie dat al onze medewerkers in vaste dienst (minimaal) in het bezit zijn van een SVS-opleiding “algemeen schoonmaakonderhoud” creëren opdrachten op basis van “best value for money”

Met liefde voor het vak

Schoonmaken is een vak, ons vak! Door persoonlijke (privé) begeleiding van onze medewerkers, duidelijke (leesbare) en transparante werkprogramma, goede werkmaterialen, opleidingen van onze medewerkers alsmede een maandelijkse nieuwsbrief (schoonmaaktik) aan de medewerkers met tips en instructies is er ruimte om mee te denken met onze klanten.

Signaleren wat er kan worden verbeterd en welke punten van aandacht er zijn maken onze werkprogramma’s dynamisch. Het werkprogramma wordt beschouwd als een leidraad en niet “als een lijst van uit te voeren werkzaamheden”. Medewerkers worden getraind en begeleid om naast het werkprogramma schoon te maken wat vuil is (prestatiegericht werken)!

Milieuaspecten

Binnen “Van Adrichem schoonmaak” werken wij op alle locaties met de Green Care professional lijn. Een complete lijn van schoonmaakproducten die 100% voldoet aan de volgende voorwaarden;

Gecertificeerd met Cradle to Cradle  Gold-certificering, gecertificeerd Europees Ecolabel en volledige vrij van toxische en schadelijke stoffen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 Maker Pty Ltd.

ONZE DIENSTEN

Bedrijfscatering

CONTACT

T: 0184-416688
A: Galvanistraat 53-55

3316 GH Dordrecht

E: info@adrichem.nl